Samenwerking met Bink kinderopvang

Samen groeien met plezier!

Dat is wat we doen bij Bink! Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we een veilige, vertrouwde en uitdagende plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, ontdekken én plezier maken. Bij Bink kijken we elke dag opnieuw met een frisse blik naar wat jouw kind nodig heeft, zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Peuterspeelzaal
Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij peuterspeelzaal Helikopter, gevestigd in het pand van basisschool De Postiljon. Op onze peuterspeelzalen bieden we vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) aan. Hiermee bereiden we kinderen op een speelse manier voor op de basisschool. We besteden extra aandacht aan taal, rekenen en de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden. We werken met Uk & Puk. De activiteiten van dit programma zorgen ervoor dat peuters spelenderwijs zelf ontdekken. Naast leerzaam is de peuterspeelzaal ook gewoon leuk! Peuters spelen er met ander speelgoed dan thuis, leren nieuwe liedjes en maken vriendjes met kinderen uit de buurt. Je kind is twee of vier ochtenden per week welkom.

Buitenschoolse opvang (bso)

Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen na schooltijd terecht op onze bso Vliegwereld, gevestigd in het pand van basisschool De Postiljon. We bieden elke dag activiteiten aan, van spellen tot sport, theater of koken. Maar lekker chillen op de bank met een boekje mag natuurlijk ook. En in schoolvakanties maken we veel leuke uitstapjes. Onze medewerkers maken van elke dag een feestje en doen er alles aan om je kind een veilige, vertrouwde maar ook uitdagende plek te bieden. Bso Vliegwereld is geopend van maandag tot en met vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur. De oudere kinderen kunnen terecht bij bso Vliegdorp.

Voorschoolse opvang (vso)

Op de voorschoolse opvang kunnen kinderen vanaf 07.30 uur terecht om samen met andere kinderen te ontbijten (ontbijt geef je zelf mee), een boekje te lezen of spelletjes te doen tot ongeveer 08.15 uur of 08.30 uur. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je kind op tijd op school is. We bieden op bso Vliegwereld – bij voldoende aanmeldingen – voorschoolse opvang aan.

Bink is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft vestigingen in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide. Kijk voor meer informatie over onze opvang, tarieven en aanmelden op https://binkkinderopvang.nl.

 

 

Overige samenwerking kinderopvang:  Topkids en SKA

Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van de naschoolse opvang van Topkids (locatie Carolusschool) en SKA (locatie Startbaan)