Auto

Brengt of haalt u uw kind met de auto denk aan de veiligheid van al onze kinderen.

Kleuters van groep 1 en 2 en peuters van de peuterspeelzaal Helikopter mogen gebruik maken van het terrein van de Vredekerk en kunnen via de achteringang op het plein komen. Achter de kerk kunt u parkeren aan beide zijden. Het betegelde pad dient vrijgelaten te worden voor voetgangers. Op de toegangsweg naar het parkeerterrein achter de kerk en op het middenpad van het parkeerterrein mag niet geparkeerd worden in verband met de veiligheid en aanrijdroute van de brandweer, ambulance en/of politie.
Het gehele terrein van de kerk is niet toegankelijk indien er een plechtigheid gehouden wordt. Ouders van leerlingen van groep 1 en 2 en van de peuterspeelzaal Helikopter worden tijdig op de hoogte gebracht.

Zit uw kind(eren) in groep 3 t/m 8 dan kunt u voor het parkeren van de auto gebruik maken van de parkeerplaatsen langs de Generaal Winkelmanstraat, Simon Stevinlaan, Buys Ballotlaan en Kamerlingh Onneslaan (zie plattegrond).
plattegrond rondom school

Fiets

De voortuin van de school is aangepast. De veiligheid is vergroot en er is meer ruimte voor fietsers. Vanaf januari 2015 zijn er twee ingangen. De rechter ingang is voor de fietsers en de linker voor de voetgangers. Op het plein aan de rechterzijde van de school is voldoende ruimte voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8 om de fiets te stallen. De fietsen van de peuters en kleuters mogen in het fietsenhok achter de Vredekerk gestald worden. Het parkeren van de fiets is voor eigen risico.
Op het plein en op de stoep mag niet gefietst worden.