Groepen
Nieuws
Nieuws

Verkeersdag

Vrijdag 24 april hebben onze kinderen meegedaan aan een geweldige verkeersdag. De kinderen hebben verkeersvaardigheden geoefend in de praktijk.

Groepen 1 en 2 hebben geoefend met een parcours om veilig over te steken en hebben geleerd waarom een gordel dragen in de auto belangrijk is.

Groepen 3 en 4 hebben een route gelopen in de wijk en hebben vragen beantwoord die uiteraard te maken hebben met verkeerstekens en oversteken.

Groepen 5 en 6 hebben hun fietsvaardigheid geoefend op een fietsparcours.

Groepen 7 en 8 hebben een les gehad over vrachtwagens, die verzorgd is door de firma Dorrestijn uit Soest. De leerlingen hebben een instructie via het digibord gevolgd over de dode hoek van vrachtwagens en hoe je je als fietser veilig kunt gedragen bij een vrachtwagen. Na afloop hebben ze een toetsje gemaakt. De firma Dorrestijn heeft een vrachtwagen voor de school geparkeerd en de kinderen hebben zelf als bestuurder in de vrachtwagen gezeten. Ze hebben ontdekt wat het zicht is van een vrachtwagenchauffeur. Wat een leerzame ervaring voor de kinderen!

We bedanken alle ouders voor hun hulp op deze dag en de verkeerscommissie die deze dag fantastisch heeft voorbereid en uitgevoerd. Ook bedanken we de firma Dorrestijn uit Soest, voor hun bijdrage aan de groepen 7 en 8.

Laatste nieuws
Contact

CBS De Postiljon
Gen. Winkelmanstraat 111
3769 EC Soesterberg
Telefoon: 0346 - 351518
Stuur een mail
Meer contactgegevens