Groepen
Nieuws
Nieuws

TSO

Tussenschoolse opvang op CBS De Postiljon

De TSO op onze school wordt in samenwerking met Bink Kinderopvang georganiseerd. Het team van TSO medewerkers bestaat uit professionals van Bink en vrijwilligers die een relatie hebben met school.

Hoe organiseren we de TSO

Het overblijven is tijdens de middagpauze van 12.00 uur 13.15 uur.

Ons uitgangspunt is een gezonde lunch. Kinderen nemen voor de lunch zelf eten mee. We stimuleren om geen snoep mee te geven. Het drinken wordt verzorgd door de TSO. De kinderen krijgen water, melk of thee aangeboden.

De indeling is als volgt:

  • 12.00-12.20 uur: eten en drinken (kleuters tot 12.30 uur);
  • 12.20-13.05 uur: kinderen spelen buiten of mogen deelnemen aan een workshop (groep 4-8).

Workshops

Op maandag, dinsdag en donderdag worden er workshops verzorgd. Een workshop sport en spel en een creatieve workshop. De kinderen mogen hier aan mee doen als ze dat willen. Ze mogen ook even lekker lezen, een spel spelen of gewoon kletsen met elkaar.

Kosten

Indien uw kind op een vaste dag in de week overblijft brengen wij € 2,45 in rekening per overblijfmoment. Voor incidentele TSO rekenen wij € 3,45 per keer.

Hoe schrijf ik mijn kind in?

Wij bieden structurele TSO en incidentele TSO aan. Wilt u uw kind laten overblijven, dan kunt u uw zoon/dochter aanmelden via het digitaal in te vullen inschrijfformulier. Zie onderaan deze pagina voor het inschrijfformulier.

Aanmelden en afmelden

Dit kan alleen via de mail op overblijven@depostiljonsoesterberg.nl tot uiterlijk 09.00 uur op de dag dat uw kind gaat overblijven. Eerder afmelden wordt op prijs gesteld. Op deze manier kunnen wij onze administratie accuraat uitvoeren en onze medewerkers daarop inzetten.

Coördinatie van de TSO

Manja Padding is de coördinator die zorg draagt voor de administratie/planning en is voor de ouders de contactpersoon voor de TSO.

Betaling van de TSO

De betaling van de TSO vindt plaats via automatische incasso. Hiervoor vult u het machtigingsformulier in. Zie onderaan deze pagina.

Ook voor incidentele TSO kunt u alleen betalen via automatische incasso. Deze vult u eenmalig in en wordt achteraf verrekend.

Dagelijks noteert de TSO medewerker in de klas wie er overblijft. Indien uw kind een keer niet overblijft én u hem/haar vóór ’s morgens 09.00 uur heeft afgemeld, ontvangt u het geld voor die dag retour. Dit wordt achteraf verrekend. 

Vragen en/of opmerkingen

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan helpen we u graag. U kunt uw vragen mailen naar  Manja Padding op bovenstaand e-mail adres. Wilt u haar persoonlijk spreken, neem dan contact op met de school: 0346-351518, waar zij te bereiken is op maandag-dinsdag en donderdag tussen 11.30 – 13.30 uur.

Klik hier voor het inschrijf- en machtigingsformulier. Dit formulier dient u na het invullen op te slaan en te mailen naar overblijven@depostiljonsoesterberg.nl.

Laatste nieuws

Contact

CBS De Postiljon
Gen. Winkelmanstraat 111
3769 EC Soesterberg
Telefoon: 0346 - 351518
Stuur een mail
Meer contactgegevens