Groepen
Nieuws
Nieuws

Juf Wietske bedankt

Op donderdag 2 juli heeft juf Wietske Kuper afscheid genomen van het onderwijs. In 1969 is Wietske gestart als leerkracht op de basisschool.Sindsdien heeft zij onafgebroken gewerkt in basisonderwijs en de laatste twee jaar van haar carrière op De Postiljon. Wij hebben genoten van haar inzet, creativiteit, passie en liefde voor de kinderen.

Voor haar afscheid hebben we gekozen voor een muzikale dag. Alle leerlingen hebben die dag 2 keer meegedaan aan een workshop waarin zij geleerd hebben een instrument te bespelen in combinatie met het zingen van liedjes uit een bepaald land. De workshops zijn gegeven door De Gooische Muziekschool. In de middag hebben de leerlingen genoten van een ijsje waar juf Wietske op heeft getrakteerd. Om 16.00 uur was er een optreden voor alle ouders en uiteraard voor juf Wietske. Alle groepen hebben iets gezongen en gespeeld. Groep 5 heeft bijvoorbeeld het Spaanse lied ‘Los Stieros’ gezongen en alle kinderen hebben daarbij gitaar gespeeld. Iedere groep deed iets anders, sommigen bespeelden instrumenten, zoals houten plankjes (kleuters), de djembee (groep 4) , het klokkenspel (groep 3), de gitaar (groep 5), de grote trom en samba instrumenten (groep 7). De andere groepen hebben vooral gezongen. Tot slot eindigde ons optreden met een schoollied, dat speciaal voor vandaag geschreven was, en hebben we met elkaar juf Wietske toegezongen. We bedanken De Gooische Muziekschool voor deze fantastische dag.

Na dit fantastische optreden kon iedereen genieten van een hapje en een drankje op het plein en hebben de kinderen hun rapport opgehaald bij hun juf of meester.

We hopen dat juf Wietske een mooie invulling gaat gegeven aan vrije tijd en gaat genieten van haar pensioen.

 

Laatste nieuws
Contact

CBS De Postiljon
Gen. Winkelmanstraat 111
3769 EC Soesterberg
Telefoon: 0346 - 351518
Stuur een mail
Meer contactgegevens