Toetsen en taken

20 mei: Toets Taal Buitenissig

27 mei: Toets Song-7-8-9 Engels

3 juni t/m 1 juli: Boekpresentaties

Afspraken

Boekverslag

Voor elke vakantie schrijven de kinderen een boekverslag. Voor boekverslag 3 en 4 hebben de kinderen een brief meegekregen. Deze hebben we met elkaar besproken. In deze brief staat dat we deze twee boekverslagen op een andere manier gaan doen, namelijk op het chromebook en zonder het eerder gebruikte format.

Engels 

Elke periode krijgen de kinderen bladen met ‘Words and phrases’ mee om thuis te leren. Van deze bladen krijgen ze op school een toets. Eerst elk blad afzonderlijk, daarna een grote toets van alles bladen (songs). Op het bladen staat precies, wanneer ze de toetsen hebben en hierboven wordt het ook weergegeven. Op deze manier kunnen de kinderen ook al eerder oefenen, wanneer ze dit fijn vinden.  Ze leren dit van Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. (Tip: Op www.wrts.nl kunnen zij de woordjes invoeren en het oefenen.)

Maakwerk

Elke dinsdag krijgen de kinderen ‘maak’werk mee naar huis. Dit blad maken zij thuis en leveren zij de volgende dinsdag weer in. (Het blad mag ook eerder ingeleverd worden.)