huiswerk gr.7

 

 

 

 

 

Toetsen en taken

26 november: Toets Taal ‘Licht

19 december: Inleveren boekverslag 2

Afspraken

Boekverslag

Voor elke vakantie schrijven de kinderen een boekverslag. Het format van het maken voor een boekverslag ligt in de klas. Het volgende boekverslag leveren de kinderen in op 19 december.

Boekbespreking

De kinderen hebben deze periode ook een boekbespreking van het verslag wat zij voor de vakantie hebben ingeleverd. De datum van hun bespreking weten de kinderen zelf.

Engels 

Elke periode krijgen de kinderen bladen met ‘Words and phrases’ mee om thuis te leren. Van deze bladen krijgen ze op school een toets. Eerst elk blad afzonderlijk, daarna een grote toets van alles bladen (songs). Op het bladen staat precies, wanneer ze de toetsen hebben en hierboven wordt het ook weergegeven. Op deze manier kunnen de kinderen ook al eerder oefenen, wanneer ze dit fijn vinden.  Ze leren dit van Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. (Tip: Op www.wrts.nl kunnen zij de woordjes invoeren en het oefenen.)

Maakwerk

Elke dinsdag krijgen de kinderen ‘maak’werk mee naar huis. Dit blad maken zij thuis en leveren zij de volgende dinsdag weer in. (Het blad mag ook eerder ingeleverd worden.)